Corona Protocol Wedstrijden en Accommodatie Zvv Shelo

Basisregels

  • Geen toegang bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen;
  • Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand buiten het speelveld van de zaal;
  • Volg instructies van (veiligheids)personeel op;
  • Schud geen handen, neem je eigen verantwoordelijkheid en gebruik je gezond verstand.


Toegang sporthal ‘t Keerpunt

Sporthal ’t Keerpunt is op ‘normale’ wijze te betreden door leden en spelers van Zvv ’s Helo. Tot nader bericht is geen publiek welkom bij wedstrijden, deze zullen door barpersoneel en/of bestuursleden worden geweigerd. ’t Keerpunt heeft onvoldoende ruimte beschikbaar om de veiligheid van toeschouwers en spelers te garanderen.

Zowel uit- als thuisspelende teams dienen zich direct na aankomst bij de sporthal naar de kleedkamer te begeven. Na het omkleden dien je de zaal te betreden via de directe toegang tot de zaal.

Kleedkamers
De kleedkamers mogen worden betreden door maximaal 8 personen tegelijkertijd. Wij verwachten voor zaalwedstrijden weinig problemen, mocht je met meer dan 8 spelers spelen dien je om de beurt om te kleden. Alle thuisspelende teams maken gebruik van kleedkamer 2, alle uitspelende teams maken gebruik van kleedkamer 1(bij binnenkomst direct rechts). De douches zijn afgeschermd van elkaar en kunnen derhalve ‘gewoon’ worden gebruikt.


Wedstrijden

Tijdens wedstrijden gelden enkele uitzonderingen op de basisregels:

  • In de zaal geldt geen 1,5 meter afstand gedurende de wedstrijd;
  • Wisselspelers dienen afstand tot elkaar te betrachten;
  • Het betreden van de zaal geschiedt in geen geval samen met de tegenstander;
  • Het gebruik van een bidonkrat is niet toegestaan, iedereen dient zijn eigen bidon of fles mee te nemen;
  • Bij aanvang van de wedstrijd en tijdens de toss worden geen handen geschud;
  • Bewaar zoveel mogelijk afstand (1,5 meter) tot onze scheidsrechters en/of KNVB scheidsrechters.


Na afloop van de wedstrijd

Teams die klaar zijn met hun wedstrijd dienen de zaal via de kantine te verlaten en via de andere ingang de kleedkamer te betreden, zodat wordt voorkomen dat teams elkaar kruisen.


Kantine

De kantine is geopend, waarbij enkele stoelen en krukken worden verwijderd om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Het verplaatsen van stoelen is niet toegestaan. Daarnaast is het verplicht om te zitten, staan is niet toegestaan. Tot slot verzoeken wij eenieder zich te registreren via het scannen van een QR code die op tafel zal staan, de gegevens zijn vanzelfsprekend beschermd en enkel toegankelijk voor bestuursleden en worden na 14 dagen automatisch permanent verwijderd.

lake-stage-5327879_1920